stranger in moscow 30 #1 Публикувано 21 Ноември, 2020 Здравейте, Акорд 7 имали ebd и кой модели? Ebd Electronic Brake Distribution (EBD). И Какви са максималните екстри на тези коли освен vsa? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 21 Ноември, 2020 преди 23 минути, stranger in moscow написа: Здравейте, Акорд 7 имали ebd и кой модели? Ebd Electronic Brake Distribution (EBD). Не съм чувал за такова нещо, но нека други да кажат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #3 Отговорено 21 Ноември, 2020 Няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stranger in moscow 30 #4 Отговорено 21 Ноември, 2020 8ма генерация ли има чак? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #5 Отговорено 21 Ноември, 2020 преди 54 минути, stranger in moscow написа: ... Какви са максималните екстри на тези коли освен vsa? ACC , LKAS .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stranger in moscow 30 #6 Отговорено 21 Ноември, 2020 При 8мо поколение имали ебд или ? Сериино ли се вгражда или, само при топ ниво на оборудване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #7 Отговорено 21 Ноември, 2020 Явно са малко минусите, които си натрупал в този форум... Не е приятно, след като си задал въпроса тук, да го пускаш и на лични. Аз поне не толерирам личните съобщение и е почти сигурно, че няма да им отговоря. Дотук с морала.. Аз незнам да има Акорд с ЕБД. Нито 7а, нито 8а генерация. Нямат и необходимите сензори за това. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vadym 2 #8 Отговорено 28 Ноември, 2020 7-ми Accord има EBD със сигурност!!! това му беше дори в рекламата "независимо окачване отпред и отзад, всичките спирачки дискови с ABS и EBD")) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове