denis 5 #1 Публикувано 18 Ноември, 2020 Здравейте, Искам да ви попитам какъв точно тип са кутиите, които се слагат на 7г. Хечбек и мнението ви за тях . Намерих откъслечна информация и със сигурност съм пропуснал нещо. Личния ми опит с автомати на Хонда е със Црв 1г., Сивик 7г. Седан, Акорд 8г. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_ks 13 #2 Отговорено 18 Ноември, 2020 Обикновен 4 степенен автомат. Нямам лични впечатления. Изпратено от моят M2007J3SG с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #3 Отговорено 18 Ноември, 2020 👍 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #4 Отговорено 18 Ноември, 2020 В америка ги плюят даже са съдили хонда. На 6, 7 версия сивик и дриги от тия години. Най честия проблем е че приплъзват. За европа може да не са влагали дефекти. Риска е ти да смениш маслото за 1ви път в живота и, тогава има голяма вероятно за кратко време да свършат. Маслото трябва да не е черно или с перфектен цвят(наскоро сменено). Изпратено от моят Redmi 3 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #5 Отговорено 18 Ноември, 2020 Благодаря колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #6 Отговорено 18 Ноември, 2020 Надявах се автомата да е ок, защото имах Сивик 7г. седан с автоматична кутия и съм нямал никакви проблеми, но явно тази на хечбека е различна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #7 Отговорено 18 Ноември, 2020 Едва ли е различна. Решаващо е какъв ще е късмета ти Изпратено от моят Redmi 3 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове