Ivailopeishev 0 #1 Публикувано 16 Ноември, 2020 Здравейте,на какво се дължи вакуум със стойности 0.23-0.24 на ПХ отчитан и по мап на колата и по датчик на газовия инжекцион.Винаги държеше 0.29-0.30 и това знам ,че е нормално,реглаж всм клапани или какво? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 251 #2 Отговорено 16 Ноември, 2020 Допускаш ли вероятен пропуск в смукателния тракт? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #3 Отговорено 16 Ноември, 2020 Преди 5 часа, Ivailopeishev написа: Здравейте,на какво се дължи вакуум със стойности 0.23-0.24 на ПХ отчитан и по мап на колата и по датчик на газовия инжекцион.Винаги държеше 0.29-0.30 и това знам ,че е нормално,реглаж всм клапани или какво? Ако е взет от правилното място вакума, се дължи на перфектна компресия.Колкото вакума отива към 1.0, толкова повече е износен мотора! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivailopeishev 0 #4 Отговорено 21 Ноември, 2020 Да благодаря,и аз така мисля,но ме съмняваше пък да не са нещо избягали клапаните...И още един въпрос,от къде е правилно да се вземе вакуум за редуктора ,по близо до дрос.клапа или от срещуположната страна?В момента е вързан с тройник за бенз.регулатор и искам да го изкарам да си е на отделен изход. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове