tzakarda 0 #1 Публикувано 6 Ноември, 2020 Здравейте, взех колата преди 2 дни, и още се мъча да разчета съобщенията на дисплея. Ще съм благодарен ако помогнете. Това за скоростта е когато кача над 50км/ч, предполагам може да се настрои на друга скорост или да се изключи ? За акумулатора предполагам когато спра и не съм на еко режим се появава това съобщение, поправете ме ако греша. Последното което е с гайчния ключ нямам никаква идея какво е, ако може да ми кажете. То ме притеснява като цяло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #2 Отговорено 6 Ноември, 2020 Това последното иска да ти каже, че си просрочил техническото обслужване с 6 дни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko22 58 #3 Отговорено 6 Ноември, 2020 (Редактирано) 1. Съобщение за превишаване на зададена скорост. Скоростта може да се настрои на каквито км искаш или да се изключи. 2. Задрасканата буква А означава че функцията "автоматично загасяне на мотора при празен ход" не е активна в момента, символа на акумулатор под нея означава че не е активна защото акумулатора е разреден, при мен се случва като не карам колата 10ина дни, след това и трябват поне 1,5-2часа каране за да стане пак активна, т.е. да се зареди акумулатора. При палене на студен мотор в първите няколко минути излиза същия символ, но в комбинация със символ за температурата, лятото при засилен климатик излиза със символ А/С On, ако системата е изключена от бутона излиза само символа без комбинация с друг. 3. Пресрочен интервал за сервизно обслужване, в твоя случай с дни, но може да показва и км. Кой тип е сервизното обслужване може да видиш в менюто на автомобила, има сервизни интервали обозначени и с букви и с цифри, кое на какво отговаря можеш да видиш в книжката на колата. Дано да съм бил полезен. Редактирано 6 Ноември, 2020 от icko22 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tzakarda 0 #4 Отговорено 9 Ноември, 2020 Колеги благодаря ви за полезната информация : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tzakarda 0 #5 Отговорено 9 Ноември, 2020 Доста тъп въпрос, но този модел сивик има ли сензори за паркиране и отпред. Защото забелязах че парктроник се включва само като включа на задна. Или модела си идва само със сензори на задницата. И ако е така можете ли да ми препоръчате някой да си сложа и сензори и за отпред. Благодаря предварително, и съжалявам че задавам малоумни въпроси, защото се изкривих да търся в нета но не намерих информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове