nevi 0 #1 Публикувано 18 Май, 2007 Колеги,дайте да се преброим от Бургас ,че да вземем да се срещнем ! Стига сме си святкали и махали по улиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #2 Отговорено 19 Май, 2007 Колеги,дайте да се преброим от Бургас ,че да вземем да се срещнем ! Стига сме си святкали и махали по улиците Аз не съм,обаче присъствам като ме поканят Иначе разгледай ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #3 Отговорено 19 Май, 2007 един глас от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 19 Май, 2007 Колеги,дайте да се преброим от Бургас ,че да вземем да се срещнем ! Стига сме си святкали и махали по улиците аз пък теб колега вчера съвсем случайно те видях нина покрай мен с колата /аз бях пеша/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #5 Отговорено 19 Май, 2007 последно вреем срещам доста сивик 5ген. с женски задкормилни устройства по улиците на Бургас , каде се крият тези екземпляри да вземат да се присъединят към стадото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #6 Отговорено 19 Май, 2007 последно вреем срещам доста сивик 5ген. с женски задкормилни устройства по улиците на Бургас , каде се крият тези екземпляри да вземат да се присъединят към стадотоМУУУУУУУУ........ТАМ СЪМ! Колеги,дайте да се преброим от Бургас ,че да вземем да се срещнем ! Стига сме си святкали и махали по улиците Аз не съм,обаче присъствам като ме поканят Иначе разгледай ТУК ИМАш ЛИЧНА ПОКАНА ОТ МЕН! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 19 Май, 2007 кви покани е не го слушай Дари ти си повече от половина вече Бургазлия хихихихихи -щом миналия път заради него направихме срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo #8 Отговорено 19 Май, 2007 как ще се изкефя ако видя повече жени и хонди на едно място! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #9 Отговорено 19 Май, 2007 1 Бургазлийски глас и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #10 Отговорено 19 Май, 2007 Мен ми пишете временнен член, от 24 до 27 съм на Бургаски бал ПС Ей незнам обаче когато съм по Бургаси като ми видат 'С'-то и нема такова засичане сигурно сте алергични към Софиянци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #11 Отговорено 19 Май, 2007 и мойта е със С така че не се притенявай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #12 Отговорено 20 Май, 2007 Благодаря на Дида81 за поканата Иво май пак ще организираш среща.....Националната наближава и по-вероятно е в Бургас да я направим в края на юни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nevi 0 #13 Отговорено 20 Май, 2007 Колега изобщо да не ти пука за С -то ....те половината коли в града са така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #14 Отговорено 20 Май, 2007 хайде да определяме дата и час да ги видим тия хубавици на едно място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMG Power 0 #15 Отговорено 20 Май, 2007 Хайде още един запален по марката бургазлия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #17 Отговорено 21 Май, 2007 броите ме и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове