firstduo93 0 #1 Публикувано 31 Октомври, 2020 (Редактирано) Здравейте нов съм във форума и нов фен на Хонда. Идвам от БМВ към Хонда ,като ми писна от ремонтите на ония . Както и да е ,всичко по колата ми харесва освен че отпред фаровете са сляти . Та въпроса ми е има ли начин това посредата между 2та фара да се премахне ,че разваля цялата красота на колата? Благодаря предварително. Редактирано 31 Октомври, 2020 от firstduo93 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koszabg 20 #2 Отговорено 31 Октомври, 2020 (Редактирано) Може да сложиш такава от фейслифта с 2-те дупки, после май към 2010 се появява нормална решетка или такава от тайп R. Виж => тук <= какво има. Редактирано 31 Октомври, 2020 от koszabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firstduo93 0 #3 Отговорено 31 Октомври, 2020 Мерси. Сега остава да намеря откъде да си купя такава маска. От този сайт как се поръчва точно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #4 Отговорено 1 Ноември, 2020 Купуваш и доставят. Може до България директно или през Габиели и да ти излезе по евтина доставката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firstduo93 0 #5 Отговорено 2 Ноември, 2020 (Редактирано) Поръчах си от този. https://www.coxmotorparts.co.uk/honda-shop/genuine-honda-civic-front-sports-grille-manuali-shift-model-2006-2011/ Някой знае ли колко време отнема доставката Редактирано 2 Ноември, 2020 от firstduo93 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #6 Отговорено 2 Ноември, 2020 Беше на зони по спомен та не знам ние коя зона сме но сигурно седмица или 10-тина дни. Може да им пишеш и да ги питаш но покрай пандемията може и леко да се забавят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firstduo93 0 #7 Отговорено 2 Ноември, 2020 Пратиха ми имейл че ще дойде около 11 ноември. Благодаря на всички,може да изтриете темата. Или аз да я изтрия но не знам как Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firstduo93 0 #8 Отговорено 3 Ноември, 2020 (Редактирано) Извинявайте че издребнявам ама няма ли да вали дъжд през тоя грил като го сложа ,вътре до двигателя? Благодаря . Не се бях сетил да питам по-рано. Редактирано 3 Ноември, 2020 от firstduo93 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #9 Отговорено 4 Ноември, 2020 Нямаш грижи, ще му отваряш чадър :)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firstduo93 0 #10 Отговорено 4 Ноември, 2020 Колеги да не отварям нова тема. Нещо отляво на двигателя се чува свистене . Има и леко тракане ,като се натисне газта повече трака . Майстора го гледа и каза че вероятно веригата е за смяна. Имаше и теч на масло именно там отдолу вляво. Според вас от веригата ли е ? Благодаря. Въпросът ми беше тъп за дъжда , Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове