roni_c 2 #1 Публикувано 27 Октомври, 2020 Здравейте,светна лампата за airbag на таблото.Автомобилът е Хонда Акорд 2003г. 2.0 бензин.Лампата не свети постоянно,всичко стартира нормално със светване и изгасване на контакт,след това при запалване също си изгасва,но след известно време по време на движение лампата светва.Проблемът не изчезва след триене на грешката с уред за автодиагностика,както и след триене на грешката по метода с кламера.Лично аз се съмнявам в някоя букса или кабел,свързан със системата за srs,тъй като започна да дава проблем след попадане в дупка.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и може ли да ме насочи къде да търся проблема?Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 27 Октомври, 2020 Преди време колеги във фейсбук групата обсъждаха подобен проблем, който са отстранили със смяната на лентовия кабел под волана, но при теб може да е друго. Пробвай да видиш на кой бег дава грешката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roni_c 2 #3 Отговорено 27 Октомври, 2020 Грешката е записана на пасажерския еърбег.Доколкото знам при проблем с лентовия кабел под волана се появяват и проблеми с клаксона,а при мен няма такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #4 Отговорено 27 Октомври, 2020 При проблем с лентовия кабел има аномалии и с управлението през бутоните на мултиволана. След като е ясно, че е пасажерския при теб е друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko75 66 #5 Отговорено 28 Октомври, 2020 Каква грешка дава?Airbag или сензор на airbag ,да ти направят диагнотика с по прецизна програма и ако човека разбира ще те ориентира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roni_c 2 #6 Отговорено 5 Ноември, 2020 Някой от Пловдив с по-прецизна програма за диагностика или сблъсквал се с този проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #7 Отговорено 5 Ноември, 2020 https://m.facebook.com/pg/RiftoGarage/posts/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове