Tomahawk 0 #1 Публикувано 20 Октомври, 2020 Здравейте, от скоро съм собственик на акорд 8 ген. 2.2 дизел. комби и още разучавам функциите които има тази кола. Мой прятел който има таква кола от няколко години ми каза че след като си я е купил 2 години са му светили двете лостчета за фаровете и чистачките.. ( става въпрос нощем при включени фарове..). Каза че било много удобно вечер да знаеш кое в коя позиция е.. но са спрели да светят и незнае защо .. попита ме моите дали светят и аз след като проверих видях че и моите не работят. Има ли някой, който е наясно с това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tomahawk 0 #2 Отговорено 21 Октомври, 2020 Много се извинявам мисля че, като цяло въпроса ми е глупав. Днес след обстоен преглед на лостчетата установих че няма как да светнат никога... ( поне моите). Там където има нещо за светене си личи че е релефно отдолу явно е бяло и има чена боя отгоре, само това което трявба да свети е оставено бяло. А на лостчетата си е черно с бяла боя.. печат. По това си личи че моя познат най верочтно се е заблудил... . . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #3 Отговорено 21 Октомври, 2020 И мен ме учуди, но... Най-много някой да си е играл да рисува върху пиктограмките с фосфоресциращ маркер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Konstantin K 7 #4 Отговорено 27 Октомври, 2020 Моите светят, не бях им обърнал внимание докато не прочетох темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #5 Отговорено 27 Октомври, 2020 3 hours ago, Konstantin K said: Моите светят, не бях им обърнал внимание докато не прочетох темата Дай снимка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Konstantin K 7 #6 Отговорено 27 Октомври, 2020 При първа възможност ще кача снимка Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Konstantin K 7 #7 Отговорено 28 Октомври, 2020 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Konstantin K 7 #8 Отговорено 28 Октомври, 2020 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #9 Отговорено 28 Октомври, 2020 Ама човека пита за лостчетата пред волана - за фаровете, а не за бутоните на волана - те е ясно че принципно светят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Konstantin K 7 #10 Отговорено 28 Октомври, 2020 Моя грешка Sent from my SM-N960F using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #11 Отговорено 29 Октомври, 2020 (Редактирано) Това са пера. Лостчетата са за фарове и чистачки. Те не светят. Редактирано 29 Октомври, 2020 от Ceco85 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Konstantin K 7 #12 Отговорено 29 Октомври, 2020 ДаНе светят. Съжалявам за объркването Sent from my SM-N960F using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове