shopa 59 #1 Публикувано 20 Октомври, 2020 Привет колеги! Реших да я подменя спирачната течност на съединителя, като изгледах няколко клипа в тубата и изчетох няколко теми тук във форума, но....! Свалих и почистих казанчето. Налях нова течност и развих пробката на долната помпа, като бях ангажирал приятел да помпи педала на съединителя. За моя голяма изненада от пробката не потече спирачна течност, дори и при напомпване с педала/ съединителя си работи коректно и нямам проблем със скоростите/. В един клип на братушките в последствие видях, че завърта ключа в положение контакт, но не съм пробвал този вариант. Свалих напълно пробката и я почистих, но без резултат! За мен не е нормално, ако няма запушване в долната помпа, но знам ли! Ако някой има опит с тази процедура нека сподели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #2 Отговорено 22 Октомври, 2020 Дори когато свали пробката не потече течност,така ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #3 Отговорено 23 Октомври, 2020 (Редактирано) Да, колега! Това е странното! Редактирано 23 Октомври, 2020 от dindin Предходно мнение не се цитира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #4 Отговорено 23 Октомври, 2020 Тук трябва да е описана процедурата . От телефона пиша и не отваря добре файловете. https://omanual.ru/Honda/CR-V/3/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #5 Отговорено 23 Октомври, 2020 12 hours ago, CARPERA said: Тук трябва да е описана процедурата . От телефона пиша и не отваря добре файловете. https://omanual.ru/Honda/CR-V/3/ Точно тук я търсих, но не успях да я открия! Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 789 #6 Отговорено 24 Октомври, 2020 При отворена пробка и натискане на педала съединителят отделя ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #7 Отговорено 24 Октомври, 2020 11 hours ago, Rakeem said: При отворена пробка и натискане на педала съединителят отделя ли? Да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #8 Отговорено 8 Ноември, 2020 On 10/20/2020 at 8:43 PM, shopa said: Привет колеги! Реших да я подменя спирачната течност на съединителя, като изгледах няколко клипа в тубата и изчетох няколко теми тук във форума, но....! Свалих и почистих казанчето. Налях нова течност и развих пробката на долната помпа, като бях ангажирал приятел да помпи педала на съединителя. За моя голяма изненада от пробката не потече спирачна течност, дори и при напомпване с педала/ съединителя си работи коректно и нямам проблем със скоростите/. В един клип на братушките в последствие видях, че завърта ключа в положение контакт, но не съм пробвал този вариант. Свалих напълно пробката и я почистих, но без резултат! За мен не е нормално, ако няма запушване в долната помпа, но знам ли! Ако някой има опит с тази процедура нека сподели! Да споделя как реших проблема! Изгледах в един клип на братушките, че завърта ключа в положение "на контакт" и след това прави процедурата по подмяна течноста/обезвъздушаване/ на помпите на съединителя! Получи се и при мен! При отворена пробка/като преди това се помпи 4-5 пъти педала/ си изтича течност, след затягане първите няколко напомпвания се налага да дърпате педала в изходна позиция с ръка/крак- това да не ви притеснява! Влиза си в работен режим ! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове