stany681 39 #1 Публикувано 9 Октомври, 2020 Здравейте, колеги. От известно време има проблем с някой от предните датчици( тези от двете страни на номера) на парктроника( фабричен е). Може и да греша, но май при влажно време се проявява. Сигнализира, все едно засича нещо пред колата...После спира. След малко пак се включва и така непрекъснато; иди ми -дойди ми . Накрая го изключа от бутона , да се не мъчи. Ходих до двама майстори на парктроници, но като чуха ,че е фабричен , не пожелаха даже и да погледнат.Пратиха ме на диагностика ?? Дайте някаква идея къде и и кой в София може да оправи нещата ? Благодаря на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов 2 #2 Отговорено 9 Октомври, 2020 Пръсни ги хубаво с WD-40 , забърсване и на следващият дъжд може да нямаш проблеми. Моите така ги лекувам. Пак се случва да пооткачат малко, но незначително. Другият вариант е предполагам диагностика и смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany681 39 #3 Отговорено 9 Октомври, 2020 преди 34 минути, Иванов написа: Пръсни ги хубаво с WD-40 , забърсване и на следващият дъжд може да нямаш проблеми. Моите така ги лекувам. Пак се случва да пооткачат малко, но незначително. Другият вариант е предполагам диагностика и смяна. Перфектно чисти са си. Не разбирам как WD40 ще помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов 2 #4 Отговорено 9 Октомври, 2020 (Редактирано) Гони водата. Редактирано 9 Октомври, 2020 от Иванов Линк към видео Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany681 39 #5 Отговорено 9 Октомври, 2020 преди 7 минути, Иванов написа: Гони водата. Интересно. Още утре ще пробвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1241 #6 Отговорено 9 Октомври, 2020 Един път ми се е случвало само, но тогава беше яко миене на радиаторите, та водата нещо не им понесе. Два дена пищяха до като не изсъхна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове