katri71 23 #1 Публикувано 28 Септември, 2020 (Редактирано) Някой може ли да ми препоръча за Пловдив сервиз , където да ми полират качествено фаровете и да ги запечат с фолио?За предпочитане фолиото да е на 3М. Преди малко повече от 2 години полирах фаровете в АУТОБОТ (сервиза до централна гара), лакираха ги , изпекоха лака и дадоха 2 години гаранция. След 2 години и 2 месеца вече лака се люпи на парцали :).Затова този път искам защита с UV фолио. Редактирано 28 Септември, 2020 от katri71 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koszabg 20 #2 Отговорено 6 Октомври, 2020 (Редактирано) Хаха, и аз там ги лакирах и след това се обелиха. Гаранцията на лака при мен беше 1 година и към 2-рата година започнаха да се белят. Сега си мисля да пробвам само с полиране колко време ще издържат и евентуално по-нататък пак лак или фолио. Редактирано 6 Октомври, 2020 от Pavel_Pavlov Предходно мнение не се цитира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 23 #3 Отговорено 6 Октомври, 2020 Само с полиране ефекта е краткотраен.След 6 месеца пак ще трябва да се повтаря процедурата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #4 Отговорено 6 Октомври, 2020 На 28.09.2020 г. at 8:31, katri71 написа: Някой може ли да ми препоръча за Пловдив сервиз , където да ми полират качествено фаровете и да ги запечат с фолио?За предпочитане фолиото да е на 3М. Преди малко повече от 2 години полирах фаровете в АУТОБОТ (сервиза до централна гара), лакираха ги , изпекоха лака и дадоха 2 години гаранция. След 2 години и 2 месеца вече лака се люпи на парцали :).Затова този път искам защита с UV фолио. След 3 години точно с такова фолио пак пожълтяха и матираха и са за полиране.Предполагам ще е по сложно защото трябва да се махне фолиото първо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Speedking 3 #5 Отговорено 16 Ноември, 2020 Мога да ти предложа полиране и запечатване с покритие за фарове като на снимката. Цялата процедура ще струва 30лв.Изпратено от моят MI 8 Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове