Rakeem 777 #1 Публикувано 11 Септември, 2020 Някой правил ли си е такава защита срещу кражба? Попаднах на този клип и се сетих как един приятел преди десетина година се избазика с мен, хвърли ми ключовете да ходя да купя някои неща за купона, качвам се въртя и не иска да запали, викам го и чак ми се прави на ударен, ама как не може да запали, одеве си палеше, какво си направил, идва, качва се, върти, пали и почва да ми се подиграва, че една кола не съм можел да запаля, после ми каза каква е работата. Та ми се струва, че това би била доста ефективна защита, която трудно може да се заобиколи и най-вероятно би отказал всеки апаш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2831 #2 Отговорено 11 Септември, 2020 Може да се сложи ключе и във веригата на "краш - бутона". 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 777 #3 Отговорено 11 Септември, 2020 Реално ще се случва същото, но няма да се бъркаш в инсталацията на помпата, което май е по-добрата идея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2831 #4 Отговорено 11 Септември, 2020 Ами тоя от клипа слага ключе във веригата на релето, на помпата, което пак си е намеса в инсталацията на помпата... Във всички случаи, ако се направи грамотно, и двата варианта ще вършат работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5 Отговорено 11 Септември, 2020 На предната ми кола имах такъв, монтиран зад пластмасата под шофьорската врата. Много удобно място е, като седнеш и с леко движение го достигаш, даже тези които возиш нищо не забелязват. Беше залепен със силикон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 777 #6 Отговорено 14 Септември, 2020 Към помпата ли беше вързан? Чудя се какво друго може да се шантира, може би запалителния ключ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове