Glavanov 54 #1 Публикувано 10 Септември, 2020 здравейте колеги, От близо година насам периодично ми се случва при потегляне от място на полусъединител се получава едно придърпване... като тласъци. Случва се рядко и без накааква закономерност. Днес на светофар го почувствах доста по-изразено. след това 3-4 потегляния без това явление. Съединитлят за сега не плъзга и отделя приблизително в средата от активния ход на педала... не се усеща твърд, ама и аз съм 0,125 тона! Може ли да му е дошъл ред? По километраж 160К (това под секрет нали... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonyyolo 3 #2 Отговорено 10 Септември, 2020 Карай ,то ще покаже. Според мен е съединител. Моя е на 224 к и тръгва като елекромобил , плавно и т.н. Успех ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fen8 25 #3 Отговорено 14 Септември, 2020 При мене проблема излезна горна помпа на съеденителя, така беше 8-10к километра и изведнъж педала омекна и спря да се връща, най вероятно и при теб скоро време ще стане така, 15к километра карам още със стария. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 800 #4 Отговорено 14 Септември, 2020 И според мен е нещо по трасето, може да пробваш първо да смениш спирачната течност, ако не е сменяна до сега, ако не се повлияе, тогава ревизия на помпите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Glavanov 54 #5 Отговорено 14 Септември, 2020 Бе мина ми на акъл, че може да е нещо по хидравликата... Като за начало ще сменя течността. Сега се сещам, че е на отделен кръг със собствено казанче. От опит... или ще се подобри положението или ще се срине бързо някоя от помпите с новата течност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове