Georgiev crv 27 #1 Публикувано 9 Септември, 2020 Здравейте! Питах и във Фб групата, но не видях отговор, който ме удовлетворява - става въпрос за гореспоменатите гумички - лайсните ми са здрави, но гумата на места се е накъсала (напукала). Може ли да се сменя само гумата? Прилагам снимка от Алиекспрес, за да се поизясня малко Изпратено от моят Redmi Note 8 Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #2 Отговорено 10 Септември, 2020 Някой беше правил подобни опити, но не си струва, ето ти решение:https://www.ebay.co.uk/itm/133451705873 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #3 Отговорено 10 Септември, 2020 (Редактирано) @frizzante Колега, и аз съм за нови гумички/лайстни . Ти тези от горния линк ли сложи - направо да ги поръчвам? P.S. Може да се обединят темите. Редактирано 10 Септември, 2020 от note Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #4 Отговорено 10 Септември, 2020 Да. Тези същите, но от друг продавач. То има много, просто гледай да пращат от UK, че има и такива от Китай... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #5 Отговорено 10 Септември, 2020 Благодаря. На картинката се виждат щипки, с тях ли идва или да търся допълнително? Преди колко време ги сложи и има ли вече някакво захабяване и при тях? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #6 Отговорено 10 Септември, 2020 Идва всичко комплект. Нищо друго не ти трябва. Сложих ги преди около година. Не виждам да има някаква промяна. Ето снимка в момента: 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #7 Отговорено 15 Септември, 2020 Сега забелязах, че гумата е здрава, а е напукан само битумния уплътнител между нея и лайсната. Ще пробвам да сложа нов. Изпратено от моят Redmi Note 8 Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове