Yakub 4 #1 Публикувано 6 Септември, 2020 На моя BMW 318d 2006 възможно е да се отключи едно скрито меню с помощта на копчето за нулиране на километрите, където може да се видят различни параметри на двигателя и други части на колата, като оставащо количество гориво. Такова нещо съществува ли при тази генерация Хонда Акорд? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #2 Отговорено 7 Септември, 2020 Доколкото ми е известно не, но не е изключено да греша. Иначе има обд джаджи за по 10–15лв, които четат много сензори. Но разбирам, че е различно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6134 #3 Отговорено 7 Септември, 2020 И тук, още нещо: Но това е на фейслифта, след 2006-та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #4 Отговорено 7 Септември, 2020 Ето и един файл за секретното меню на навигацията: Honda_Navigation_System_-_Secret_Menus.pdf 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yakub 4 #5 Отговорено 10 Септември, 2020 Колеги имам проблем. Менюто на навигацията не ми излиза. Няма значение дали двигателят работи ли или не. Задържам MAP MENU и стрелката за назад, но нищо не става. Възможно ли е менюто да е заключен? VID_20200910_163631.mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове