Spycar 0 #1 Публикувано 30 Август, 2020 Здравейте колеги, имам проблем с въпросното табло. Не светва и голямо натискане на копчето което се намира от лявата му страна. И това е някак си с когато иска. Не мога да разбера какъв му е проблема. Свалих го един път, оказа се проблема от потенциометъра(презапоих го, изчисти пистите), светна 3 пъти и пак същия филм! Второ сваляне, чистене на други писти, пак поеме, сваляна потенциометъри проверка да не е самия той проблема. Слагане на таблото, три пъти и пакомпане по бутона. Честно казано ме измерва уникално много. Имал ли е някой подобен проблем? Как го решил? Ако е ремонтирани моля кажете ми евентуално как? Купих още две табла..... Не искам да коментирам! "ама брат, то е супер"... Супер ама другия път, бяха огромна трагедия! Ако някой се сеща за нещо ще съм много благодарен. Всякакви идеи ще са добре дошли. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 31 Август, 2020 Проблемът му е , че са го поназорили когато са го отваряли да връткат километрите. Когато натиснеш копчето навътре или го издърпаш навън и светва , нали? И когато почукнеш отгоре присветва. Ако е така, след като се свали , махаш задният капак на километража и си намираш някакъв материал който да подложиш за да натиска платката когато затвориш капака. Хубаво да я натиска. Така реших проблем днес защото елементите са много и не можах да намеря къде е проблемът. Друга бира е че не бяха запоили 2 крака на паметта. Даже лампата на имобилайзера не светваше. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове