Julian Voinov 15 #1 Публикувано 19 Август, 2020 Здравейте колеги. Имам едно питане към вас!До сега бях все Опелджия цели 5 бр чак до 2008 г стигнах, и да си призная много съм ползвал Опкома им за най различни отключвания на глезотиики и диагностика разбира се! Въпроса ми е как стоят нещата при Хонда не професионално разбира се, има ли възможност да се отключи някоя екстра и така. Както и кой е по-добър софт HDS или Delphi става въпос за нещо от алито. ELM си имам. Благодаря. Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #2 Отговорено 19 Август, 2020 (Редактирано) Аз съм закачал на Делфи и да ти кажа не съм особено очарован за дизела. Показва малко повече неща от ELM, например температура на маслото, корекции на дюзи. Предполагам, може да изчисти и някои грешки, които с ELM не може. Например корекциите на дюзите ги показва с точност 1-ца. Което е доста зле. Същото Делфи на ваг ги показва с точност 0.1. Та явно зависи от марката и японското си търси специфична диагностика, каквато е HDS. Търся някой от Варна, който може да ме закачи. Срещу заплащане разбира се, но засега не съм намерил. Не съм чувал да може да се отключват някакви екстри с HDS, освен да се програмират ключове. Редактирано 19 Август, 2020 от Bizzito 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #3 Отговорено 23 Август, 2020 Не могат нито с HDS ,нито с Delphi. Поне не с тия от Китай. Пробвал съм и двете на акорда ми( ръчни скорости). Само живи данни и четене на грешки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etsp 24 #4 Отговорено 23 Октомври, 2020 (Редактирано) + триене на грешки, освен четенето. Също така има и следните функции за CR-V 3rd generation, които могат да бъдат изпълнени: Пробвал съм ги без "инжектор програмиране" и "Зануляване на ECP/PCM". С Delphi няма опция за промяна на парамети. Редактирано 23 Октомври, 2020 от Etsp1111 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове