tane_11_1980@abv.bg 0 #1 Публикувано 10 Август, 2020 Здравейте, получи ми се следния проблем с аудио системата на Хонда CRV -2011г. При контакт започва да зарежда - стига до някъде и дисплея става тъмен. Почва да си свири радио или USb, но нищо не се вижда на дисплея. Дисплея е тъчскриин. Не мога да сменя нищо. Интересното е, че при стартиране на дисплея се показва картината за стартиране на аудиото, но не зарежда менюто с иконите. За мен проблема е софтуерен, тъй като при старитране дисплея работи и както казах си свири. Моля за съвет какво да правя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #2 Отговорено 11 Август, 2020 За оригиналното аудио ли говорим? Пробвай да извадиш от нея всичко допълнително като диск, карта и тнт. Виж май някъде имаше "ресет"... Има определени мп3 файлове които я тормозят с кодинга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #3 Отговорено 11 Август, 2020 Или пък подсветка, светни със силно фенерче в дисплея да видиш има ли ги иконите на матрицата. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tane_11_1980@abv.bg 0 #4 Отговорено 11 Август, 2020 Интересноте е, че при стартиране зарежда. Вижда се началното меню, но при опит да зареди иконите остава тъмен дисплея. Ще пробвам да извадя картите и пак да ги сложа. За бутон Ресет ще погледна. Ами марката на аудито по спомени е unicars. Ще проверя със сигурност. Благодаря за съветите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #5 Отговорено 11 Август, 2020 Е значи е някаква афтърмаркет... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tane_11_1980@abv.bg 0 #6 Отговорено 12 Август, 2020 както писах марката е unicars. Няма бутон за рестарт. Диск не съм поставял, извадих и USB-то. Извадих и картата, но няма промяна. Чудя са да я карам някъде да го оправят, ама не знам на какви пишман майстори ще попадна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #7 Отговорено 12 Август, 2020 Това което ти дадох като съвет се отнасяше за оригиналната медия. След като това което имаш е някаква афтърмаркет, едва ли тук някой ще има конкретен съвет освен да я закараш в сервиз за електроника, където вероятно ще ти кажат да си купиш нова, но не пречи да пробваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tane_11_1980@abv.bg 0 #8 Отговорено 13 Август, 2020 Благодаря за съвета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове