Тъмнозелен самурай G86-P 322 #1 Публикувано 5 Август, 2020 Здравейте, колеги, Някой знае ли дали са еднакви задните спойлери ( от тия по-малките, не като Тип R) за акорд 6 седан и хечбек? Дали от хеча става на седан и обратно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #2 Отговорено 7 Август, 2020 Спойлерите са различни, но можеш да сложиш от хеч на седан и обратно ;) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #3 Отговорено 7 Август, 2020 (Редактирано) 1 hour ago, Благовест Калински said: Спойлерите са различни, но можеш да сложиш от хеч на седан и обратно мерси много👍 и мен ми се въртеше нещо такова...))) Редактирано 7 Август, 2020 от Accord 1,8i LS 2001 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #4 Отговорено 7 Август, 2020 На седана в средата е по-нисък и седи в тая област, като лип малко ... докато н хеча си е нормален ... вероятно двете купета имат разлика в аеродинамиката , затова и спойлерите са различни. А ако искаш нещо по-семпло, имам лип от акорд 7ма... Мислех да го слагам на моята 6та , но е по-извит и няма кой да ми го преправи адекватно, а на мене не ми се занимава ако трабва да съм честен.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #5 Отговорено 7 Август, 2020 (Редактирано) 4 minutes ago, Благовест Калински said: На седана в средата е по-нисък и седи в тая област, като лип малко ... докато н хеча си е нормален ... вероятно двете купета имат разлика в аеродинамиката , затова и спойлерите са различни. А ако искаш нещо по-семпло, имам лип от акорд 7ма... Мислех да го слагам на моята 6та , но е по-извит и няма кой да ми го преправи адекватно, а на мене не ми се занимава ако трабва да съм честен.. благодаря за уточненията и на мен ми се виждат мааалко различни ама от хеч със 121 и 119,5 болтово разстояние трябва да стане на седан, иначе тия големите от Type R нещо не ми харесват много, виждал съм на седани и с лампа (трети стоп) по средата и без, а на хеч не съм досега, но може да си зависи и от комплектацията, от седмица е тегаво на 6 Редактирано 7 Август, 2020 от Accord 1,8i LS 2001 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #6 Отговорено 7 Август, 2020 Да , тегаво е от 7ца.... Чудя се какъв лип спойлер би паснал без преправяне, но аз пък държа да е лип. Възможно най-семпло и красиво да е .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #7 Отговорено 7 Август, 2020 (Редактирано) 7 minutes ago, Благовест Калински said: Да , тегаво е от 7ца.... Чудя се какъв лип спойлер би паснал без преправяне, но аз пък държа да е лип. Възможно най-семпло и красиво да е .. Аз съм се убедил, че не е ли оригинално, не е като хората... Редактирано 7 Август, 2020 от Accord 1,8i LS 2001 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #8 Отговорено 23 Август, 2020 On 8/7/2020 at 8:14 PM, Благовест Калински said: Да , тегаво е от 7ца.... Чудя се какъв лип спойлер би паснал без преправяне, но аз пък държа да е лип. Възможно най-семпло и красиво да е .. Сдобих се с оригинално спойлерче за шестица, няма оригиналните болтове и подложки, но мисля, че не е проблем да оформя такива. Някакви съвети и трикове за монтажа и свързването на третия стоп? Единствено видях, че има технологични места за разпробиване на задния капак отдолу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #9 Отговорено 28 Август, 2020 Можеш да вземеш сигнал от стоповете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #10 Отговорено 28 Август, 2020 7 hours ago, Благовест Калински said: Можеш да вземеш сигнал от стоповете Благодаря, откъде е по-подховящо от ляв заден или от третия стоп под стъклото? Има ли някакви проблеми при свързването, някои изключват третия и го закачат на спойлери, други го оставят и присъединяват спойлеровия. Не му знам мощността изглежда диоден, инсталацията издържа ли направо да захрани и спойлери? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #11 Отговорено 29 Август, 2020 Най-лесно ще ти е от третия стоп. В паралел. Няма никакъв проблем за инсталацията. Аз карам с четири стопа от 13 години . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #12 Отговорено 29 Август, 2020 2 hours ago, _pileto_ said: Най-лесно ще ти е от третия стоп. В паралел. Няма никакъв проблем за инсталацията. Аз карам с четири стопа от 13 години . Много благодаря, колега! Че ме наплашиха с разни неиздържане на инсталации, слагане на релетета и пр. Значи хващам от третия без да го изключвам, малко коледна елха ама карай...))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове