vladimir_ranchinski 0 #1 Публикувано 31 Юли, 2020 Изведнъж спря да ми се сваля лявото стъкло. От там насетне като заключа отдоло с копчето да оправлявам стъклата не работи нито предни нито задни , като ги отключа само задните работят. Дали да търся нови копчета цялото нещо където са 4+заключването отдоло( конзолата)? Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1549 #2 Отговорено 31 Юли, 2020 Закарай я на еладжия да я провери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #3 Отговорено 31 Юли, 2020 Може и да няма нужда от ел. майстор. На CR-V 1 копчетата са чисто механични - метални пластини и пружинки. Бутонът за блокиране по-скоро няма общо с проблема. Ако е по силите на питащия да разглоби копчетата, най-вероятно ще отстрани сам проблема. Според мен проблемът е нагар по пластините на предните копчета и вероятно разстопена пластмаса около тях. Отваряш внимателно, почистваш внимателно, гресираш и сглобяваш внимателно. Нагарът и разстопяването идват от искрене в контактите и повишаване на температурата. Това се получава, когато има износване или повреда в механизмите за вдигане и сваляне на стъклата. Стъклата се изместват и започват да се движат накриво, и вдигането става много трудно. Това товари ел.моторчетат и оттам копчетата, и те се разстопяват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nupi 79 #4 Отговорено 3 Август, 2020 Не е от бутоните! Това съм го играл! Снопа с кабелите на вратата. Там е проблема! Най-често на водача. Там като прекъсне един и спират всички джамове. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове