Nikito82 61 #1 Публикувано 25 Юли, 2020 Здравейте, понеже никъде по колата не виждам табела с номера на боята, някой знаели от къде да видя номерата на боите на Хонда акорд 7ген пре фейс? До колкото знам светлосивия металик си е само един на акорда, така че някой колега със същия автомобил, ако може да сподели какъв е номера. Ето и самата кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_ks 13 #2 Отговорено 26 Юли, 2020 Миналата седмица и аз я търсих докато не минах през магазина за бои. Има синя табелка с номерата върху бомбето на шофьорския амортисьор. Изпратено от моят SNE-LX1 с помощта на Tapatalk 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1605 #3 Отговорено 26 Юли, 2020 Кода на боята го има на табелката с VIN номера. Трябва да видиш точно твоя код. Не мисля, че сребристият цвят е само един за всички Акорд 7. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #4 Отговорено 27 Юли, 2020 Това ще е номера на боята, нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1605 #5 Отговорено 27 Юли, 2020 (Редактирано) Да, вторият ред - NH623M, Satin Silver Metalic. Ще се окаже, че си прав. Това май е единственият сребрист цвят за прифейс седан. п.п. Само за протокола: Silver означава сребрист, и така е правилно да се нарича, а не светло сив металик. Сивото е съвсем друг цвят - Grey. Сребристото може да бъде и металик, и "нормален", както и всеки друг цвят. Всъщност има и Перла - обикновено последната буква е "Р". Редактирано 27 Юли, 2020 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #6 Отговорено 27 Юли, 2020 Ами в талона ми е записана, светлосиви металик и затова съм го споменал така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове