Konstantin K 7 #1 Публикувано 25 Юли, 2020 Здвейте, от скоро съм собственик на акорд 8. Забелязах проблем с измерването на външната температура. При външна температура 27~28 гр. на дисплея ми изписва 20 градуса. Предполагам че е датчик но не мога да намеря по сайтовете заместител. Моля за вашето мнение и съвет.Благодаря предварително! Sent from my SM-N960F using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 397 #2 Отговорено 27 Юли, 2020 Някъде в менюто на таблото имаше опция за корекция на температурата, но сега не се сещам точно къде е. Имаше и тема във форума, но не мога да я намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 252 #3 Отговорено 27 Юли, 2020 Не знам как е на Акорд 8 но на Акорд 7 корекцията е плюс/минус 3 градуса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1259 #4 Отговорено 27 Юли, 2020 И при 8 е така. Да следва стъпките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Konstantin K 7 #5 Отговорено 27 Юли, 2020 Благодаря. Намерих го. Ще пробвам дано се оправи Sent from my SM-N960F using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове