Виктор Желев 2 #1 Публикувано 21 Юли, 2020 Здравейте проблема е следния, вчера след намесата на приятел да оправи буксата за ремаркето ми изчезнаха габаритите. Всички предпазители са здрави, като завъртя ключа за светлините на отворена врата зумера сработва още в положение за габарити, а тях ги няма. Някой има ли идея реле има ли някъде? Да поясня всички габаритни светлини не работят включително и на номера. Фарове къси дълги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1509 #2 Отговорено 22 Юли, 2020 Нещо ми намирисва с това оправяне на буксата е станало нещо. Предпазителите в коша и тези в купето провери. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Виктор Желев 2 #3 Отговорено 22 Юли, 2020 Всички съм ги проверил. Предпазителите са здрави, затова си мисля да не е реле ама върви го разбери къде е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1548 #4 Отговорено 22 Юли, 2020 Понякога проверката на предпазители "на око" не работи. Може да изглежда здрав, но да не е. Преди 6 часа, CARPERA написа: Нещо ми намирисва с това оправяне на буксата е станало нещо И аз залагам на това, ако не е предпазител. Всъщност, от там е дръгнало всичко. Сега, дали е предпазител, или лоша връзка някъде ... п.п. Всички останали светлини ли работят? Отпред, отзад, ама включени едновременно всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Виктор Желев 2 #5 Отговорено 22 Юли, 2020 Всички светлини работят. Предпазителите съм ги минал всичките три пъти с мултицета. Ключа за фаровете също работи до предпазителите спира и пуска тока, проблема е след тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове