stany681 39 #41 Отговорено 18 Юли, 2020 Давайте да затворим темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #42 Отговорено 18 Юли, 2020 @dandilov, интересно ми стана ако си правил експеримент как е спирачната течност след 3 години каране и ако има някой 3 години с доста по-малко каране. За 7 години бях сменял спирачна течност 1 път на предната Хонда. Проблеми до ден днешен не е имала и при новият собственик обаче се кара всеки ден. Интересно ми е ако стои повече какво се случва но то пак зависи сигурно дали е в гараж или навън. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2858 #43 Отговорено 18 Юли, 2020 Експерименти не съм правил, а одисеите, които преживях с моята кола ме убедиха в това. Преди 7 години я купих, "Горублянка" от Италия. В началото смених спирачната течност и маркучите. Изтече такава странна мътилка от маркучите и спирачните апарати, че не е истина, а в казанчето течността беше потъмняла, но почти бистра. След 4 години реших да сменя пак течността и в началото започна да излиза пак доста мътилка. Миналата година пак я смених (тоест 2 години след последната смяна). Нямаше мътилка. Тази година на ГТП, задно ляво не хващаше както трябва. Рециклирах спирачен апарат и майсторът каза, че е имало много наслоена и запечена мизерия в него. Смених пак течността, че нали трябваше обезвъздушаване. Съжалявам, че не рециклирах и двата, а само левият! Но пък десният не даваше никакви признаци. Сега съм наясно, че и той има същата гняс в него и след време и той ще направи поблеми... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NObretenov 2 #44 Отговорено 11 Септември, 2020 (Редактирано) Колега на самата накладка има две пъпки горната я вземаш с флекса и проблема е решен смених всичко докато стигна до нея повечето не пасват идеално и буталото я притиска накладката се гриви леко и грее Редактирано 11 Септември, 2020 от NObretenov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове