Петър Киров 9 #1 Публикувано 1 Юли, 2020 (Редактирано) Здравейте. Машината е CR-V 2.2 I-ctdi и има следния проблем. Като карам и пусна газта (обикновено като спирам на кръстовище) някой път оборотите падат и след малко се връщат към нормалните. Не се случва всеки път и не съм забелязал да е само на студена или само на топла кола....Прилагам кратко клипче за да се види за какво иде реч. Пускам газта и стрелката пада доста под 1000 оборота и след миг се качва някъде на 900.....Случвало се е да падне и на по долна стрелка или да се задържи по дълго време на по ниски обороти. Редактирано 1 Юли, 2020 от Петър Киров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #2 Отговорено 1 Юли, 2020 Това го има и при мен Црв 2 и при на баща ми Фрв и двете са 2,2 дизел. Като натиснеш съединителя ако си в движение или спреш оборотите се нормализират. Според мен е свързано с някой датчик на падалите на съединителя и спирачката. Твърде вероятно е и да има нещо общо с круиз контрола. Коментирали сме го доста тук във форума, но за сега няма решение на проблема. А и не е болка за умиране, карай си и си свиркай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #3 Отговорено 2 Юли, 2020 Да, като спра или натисна съединителя и след малко се оправят. Не го прави всеки път.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bokocska 9 #4 Отговорено 3 Юли, 2020 (Редактирано) Ако някой е открил описания в темата проблем, нека да сподели. При мен все още проблема съществува, точно както го е описал колегата Петър Киров. Редактирано 3 Юли, 2020 от bokocska 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #5 Отговорено 14 Октомври, 2020 Никой ли не е успял да открие какъв може да е въпросния датчик ли и аз не знам какво? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CNC Setter 43 #6 Отговорено 9 Май, 2021 До колкото следя темите във форума, никой не е успял да локализира точно проблема. И при мен го има понякога, но след като прочетох темите тук, не му обръщам внимание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #7 Отговорено 14 Май, 2021 Тук в Силистра няма никой със специалиализиран софтуер на Honda... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #8 Отговорено 2 Юни, 2021 Колеги, малко лаишки въпрос....Може ли този проблем с оборотите да води до бързо разпъване на веригата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CNC Setter 43 #9 Отговорено 2 Юни, 2021 Не . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #10 Отговорено 24 Юни, 2021 Днес я закачахме но нищо не отчете като грешки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове