bora81 0 #1 Публикувано 28 Юни, 2020 Помощ не се включват перките при стартиране на климатика, компресора работи, токове, бушони, релета са наред каква може да е причината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 655 #2 Отговорено 28 Юни, 2020 За коя Хонда питаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bora81 0 #3 Отговорено 28 Юни, 2020 Хонда акорд 2006г 2,2 дизел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrIv 32 #4 Отговорено 28 Юни, 2020 (Редактирано) Управлението на релетата на перките излиза от лицевият панел на мултимедията,където е управлението на климатика. P.S. Различните поколения и модели мултимедия имат различно окабеляване,макар че буксите са еднакви. Ако е сменяна мултимедията (или само лицевият панел) е възможно проблема да е от разликата която споменах. Редактирано 28 Юни, 2020 от KrIv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bora81 0 #5 Отговорено 28 Юни, 2020 (Редактирано) Как се отстранява проблема Редактирано 28 Юни, 2020 от kvd74 Не цитирай предходното мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrIv 32 #6 Отговорено 28 Юни, 2020 Аз те насочвам. Не мога да бъда конкретен,защото не съм аз този който се занимава с колата ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bora81 0 #7 Отговорено 28 Юни, 2020 (Редактирано) Благодаря Редактирано 28 Юни, 2020 от kvd74 Не цитирай предходното мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrIv 32 #8 Отговорено 28 Юни, 2020 Това не е масов проблем на модела за да има готово решение и някой да го цитира. С мултицета,евентуално схема и ровене... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MZERO 10 #9 Отговорено 28 Юни, 2020 Проверено ли е дали електромотора на перката не е изгорял? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bora81 0 #10 Отговорено 28 Юни, 2020 Току-що, MZERO написа: Проверено ли е дали електромотора на перката не е изгорял? Да проверено е работят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове