emonai 48 #1 Публикувано 17 Юни, 2020 Здравейте, някой сменял ли е задните тампони на предните носачи? Става въпрос CRV-3. От каква марка сте доволни и коя да избягвам? Цените варират от 25 до 210 лв за бройка. Говоря за целият, не само втулката. Мойте доста са напукани единият направо скъсан, а ми предстой смяна на шарнири и накрайници /само да пристигне общата поръчка/, та да подменя и задните тампони, като я вкарам в бокса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 476 #2 Отговорено 19 Юни, 2020 Сменял съм, афтърмаркет ми сложиха за около 80 лв бройката, не ги знам какви са, до тук една година, ще видим колко ще изкарат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #3 Отговорено 21 Юни, 2020 Гледам ги, на различните марки различен вътрешен диаметър. Варират 19mm, 24.8mm. Специално премерих шестограма на носача/ тая част дето влиза в гуменометалната втулка/ 22mm е при мене? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #4 Отговорено 21 Юни, 2020 А оригиналните на какви цени са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 476 #5 Отговорено 21 Юни, 2020 Към 200 и нещо май бяха бройката. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #6 Отговорено 22 Юни, 2020 Настоящите са много зле, за това ще взема някакви за по 60 лв, пък ще поръчам от общите поръчки оригинални. Че все пак окачването не е шега работа. Не, че цената е без значение, но и доста се бавят кашоните при тия вируси и карантини. В Бултрко не съм проверявал, но при положение, че в общите са по 208лв там сигурно са по 300, ако ги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #7 Отговорено 22 Юни, 2020 Провери най-добре. Често не са по-скъпи тампоните конкретно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #8 Отговорено 25 Юни, 2020 (Редактирано) И в Бултрако са с поръчка, а цената им е 207,80. Но доста съм закъснял , десният е скъсан и мърда яко. Взех едни с японско име и полски произход YAMATO, пък ще видим, дано се държи добре предницата, пък колкото изкарат толкова. Редактирано 25 Юни, 2020 от emonai 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 476 #9 Отговорено 25 Юни, 2020 Че тя трябва да е тропала значи. Явно слушаш силно музика 😂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #10 Отговорено 25 Юни, 2020 Грам не тропа, но като се върти волана се мести аксиално 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове