gggggogi 0 #1 Публикувано 16 Юни, 2020 (Редактирано) Здравейте, Скоро закупих Mini J2534 кабел и софтуер(HDS) за диагностика. Имам и bluetooth OBD устройство, с което мога да следя разни неща с приложението Torque. Въпросът ми е дали аз нещо изпускам(тъй като нямам никакъв опит с подобни неща) или кабела не работи. Инсталирал съм софтуера като съм следвал всички инструкции(драйвър + i-HDS + HDS). Пробвах да свържа кабела в изгасено положение и да подам контакт. Резултатът е следния: Пробвах да свържа кабела към Honda Accord 2005 със същия двигател(2.2 i-CTDI 140 коня) и там успях. Възможно ли е нещо в моята кола(Honda CR-V 3та генерация 2009) да не работи? Редактирано 16 Юни, 2020 от gggggogi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #2 Отговорено 16 Юни, 2020 С ELM-а (Bluetooth) вързваш ли се? Буксата да не е модифицирана срещу кражба? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gggggogi 0 #3 Отговорено 16 Юни, 2020 28 minutes ago, dindin said: С ELM-а (Bluetooth) вързваш ли се? Буксата да не е модифицирана срещу кражба? Да, свързвам се с ELM327. Нямам идея дали е модифицирана буксата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4 Отговорено 16 Юни, 2020 Е щом се свързваш, значи не е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #5 Отговорено 18 Юни, 2020 Mini J2534 не става на СРВ-3 скороста на трансфер е различна трябва ти M-VCI 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gggggogi 0 #6 Отговорено 18 Юни, 2020 3 hours ago, mccoy said: Mini J2534 не става на СРВ-3 скороста на трансфер е различна трябва ти M-VCI Т.е. това трябва да ми свърши работа: XHorse M-VCI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #7 Отговорено 19 Юни, 2020 Аз имам такова. По-добре тествай, преди да се мяташ да купуваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #8 Отговорено 19 Юни, 2020 Акорд-а е по К-линия, а ЦРВ-то е по КАН-линия външната комуникация. Имам от тоя евтиния(17 доларес) кабел j2534 и може да пробваме дали ще стане. Ако стане няма нужда да даваш повече пари за нещо, което пак ще е с орязани функции спрямо ХДС-а, бил той и китайски. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове