Pavlin1811 0 #1 Публикувано 16 Юни, 2020 Интересува ме някой свалял ли е таван на акорд 6,възможно ли е да се извади на вън?Искам да го претапецирам ,че висна!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6141 #2 Отговорено 16 Юни, 2020 На монтажния конвейр таванът се слага през предното стъкло, преди залепянето му за купето. На готова кола може да се свали ако има достатъчно място в купето - за да се завърти по диагонал и извади през някоя от задните врати. Такъв шанс дава само свалянето на предните седалки от колата. На моят 6-так е правено така. Претапицирай си и предните колонки със същия плат - за да не дразнят разликите в цветовете и материите. Старият плат и слоят дунапрен под него - в кофата, а вместо дунапрен може да ползваш подложка за подов ламинат. Работи се лесно и не създава ядове впоследствие. При мен - това е резултата и за 10-тина години (половината при новият и собственик) не е мръднал. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavlin1811 0 #3 Отговорено 16 Юни, 2020 Благодаря мн!! Аз си мислех че ще ми е малко по лесно но явно няма да е!! 😁 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6141 #4 Отговорено 16 Юни, 2020 Няма лесно, ако искаш да е прекрасно. :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimovdid 1 #5 Отговорено 16 Юли, 2020 (Редактирано) Преди 2 месеца претапицирах моя таван. Стана много добре. Изкарах го внимателно през задната врата и го вкарах оттам. Свалих облегалките силно надолу. Седалки не съм изкарвал. Внимавай, защото основата е много кекава. Добре е да имаш помощник. Успех ти желая! Редактирано 16 Юли, 2020 от dimovdid Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове