Jump to content

Pavlin1811

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Pavlin1811

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря мн!! Аз си мислех че ще ми е малко по лесно но явно няма да е!! 😁
  2. Интересува ме някой свалял ли е таван на акорд 6,възможно ли е да се извади на вън?Искам да го претапецирам ,че висна!!
  3. Здравейте сложих си катализатор от “ибейските “,оказа се че има спукана тръбичка на бензина....доста са прогнили всички...някой налагал ли му се е да ги сменя,казаха ми за някъкви медни тръбички,като заместител на оригиналната,ако някой може да даде съвет!!
  4. Катализатора си беше чисто за смяна ,според маисторите ,затова го махнах.....те ме посъветваха такси така сторихме...да наистина сега колата е малко по шумна във високите обороти...но тия миризми наоколо около нея наистина са неприятни !Колата е на 20г и честно казано ХИч не ми се дават 600лв за нов катализатор ....затова предпочетох евтиния вариант!
  5. Здравейте колеги!Наскоро махнах катализатора на акорда (1.8/136 КС/99г),колата се поодпуши от към вървене но сега около нея,когато стоиш от вън мирише мн на бензин,преди да махна катализатора това не беше така!И разхода на гориво май скочи рязко!Огледах я няма течове ,доколкото мога да видя !На мястото на катализатора има резонатор и гърне .Възможно ли е да не е заварено както тр и от там да се просмукват тия пари и миризми,или да се случва нещо като не пълно изгаряне на гориво??Ще бъда благодарен на всякакви мнения и отзиви!!
  6. Проблема се появи след като подадох ток на друга кола...на следващия ден проблема беше факт...
  7. Здравейте отново,тъй като никой майстор не се нае да ми отстрани проблема ще се наложи аз да си го решавам някак си!Хондата ми бълва само топло с климатик без климатик,копчето на синьо и пак жега,!!Въпросът ми е къде точно да търся тая клапа която регулира потока на въздуха ...бушони,релета проверени ,всичко си е ОК с тях...остана само тая клапа...ако може дайте съвет ко да правя щото не се издържа..
  8. От 5 г я имам и съм сменил само две биалетки,масла и ремаъци,никакви реголажи или прочиствания не съм правил,колата не беше карана в последната година,стоя в гараж!!Кара се само на бензин 100 октанов...и както казах до сега проблеми никакви...къде точно се намира това моторче ,че неразбрах,бушоните са проверени всички са здрави!
  9. Здравейте колеги!!Имам акорд 99г. 1.8 бензин ,136 коня!До днес проблеми никави но днес на куп забелязах няколко проблема,който се появиха от нищото....Сутринта я запалих и тръгнах по пътя се оказа че немога да контролирам температурата вътре в копето,парното бълва жега да те свари,въртя копчето на студено,не ебава,пускам климатика духа яко жега..... Вторият и проблем забелязах вътре в града като намаля пример за спящ полицай нормално на втора си наемаше без ядове ,днес почна да глъхне и предърпва,като цяло в ниските Обороти нещо прекъсва,предърпва и няма мощност ,след 2500 оборота всичко се нормализира!!Моля за вашите мнения!!Благодаря
×
×
  • Създай нов...