AlexHR 0 #1 Публикувано 13 Юни, 2020 (Редактирано) Здравейте колеги, Извинявам се предварително, ако темата е дъвкана, но аз не можах да намеря нищо по темата. Става въпрос за обучение на i-shift на сивика. Къде в София мога да намеря сервиз / човек, който да ми извърши обучение на i-shift - а , в статичен и динамичен режим? Като искам , ако е възможно да избегна ходене при: Бултрако, Омбре, Дидо и Юбико. Благодаря предварително Редактирано 13 Юни, 2020 от AlexHR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
heaT 4 #2 Отговорено 13 Юни, 2020 Понеже виждам, че си изброил само сервизи, които се занимават главно с Хонда може да питаш в сервиза на Слави (Motobox) дали извършват обучение на i-shift-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 787 #3 Отговорено 14 Юни, 2020 Поради каква причина искаш да избегнеш услугите на посочените от теб сервизи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexHR 0 #4 Отговорено 14 Юни, 2020 Преди 21 часа, heaT написа: Понеже виждам, че си изброил само сервизи, които се занимават главно с Хонда може да питаш в сервиза на Слави (Motobox) дали извършват обучение на i-shift-а. Благодаря за отговора. Преди 10 часа, Rakeem написа: Поради каква причина искаш да избегнеш услугите на посочените от теб сервизи? Относно този въпрос, ще се опитам да бъда максимално дипломатичен в отговора. За Бултрако, Омбре, Дидо- личен опит. Юбико - така съм чувал/ чел. Бултрако : винаги доволен съм бил от приемчиците, абсолютно винаги недоволен от монтьорите - мърлява и некомпетентна работа. И тук говоря за обслужване, та камо ли да извършвам ремонт. Омбре: Много назад във времето - доста бях доволен, после - НЕ. За начало само ще спомена каква одисея е да си запишеш час и после да го спазят, дотук спирам, но има още . Дидо: докато работеше при Омбре, много доволен, когато почна сам, два пъти съм ходил- нищо не свърши, само си хвърлих парите на вятъра. Ако те интересува конкретно за последните двама какви са проблемите, ще ти ги кажа на лични. И въпреки, че знам , че има двете гледни точки, съм сигурен в правотата си! П.С. Ако някой знае човек , фен който има софтуера и компютъра за обучението, т.е. Непрофесионалист, съм съгласен да се чуем и да обсъдим възможностите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #5 Отговорено 15 Юни, 2020 (Редактирано) Между другото и аз се интересувам от подобна услуга, не защото имам нещо против изброените сервизи, но всички да ми доста далече и неудобни за ползване. Горубляне, Ботевградско и 4-ти километър са ми доста далече. Следя темата с интерес. Редактирано 15 Юни, 2020 от cucy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 787 #6 Отговорено 15 Юни, 2020 Преди 12 часа, AlexHR написа: Относно този въпрос, ще се опитам да бъда максимално дипломатичен в отговора. За Бултрако, Омбре, Дидо- личен опит. Юбико - така съм чувал/ чел. Бултрако : винаги доволен съм бил от приемчиците, абсолютно винаги недоволен от монтьорите - мърлява и некомпетентна работа. И тук говоря за обслужване, та камо ли да извършвам ремонт. Омбре: Много назад във времето - доста бях доволен, после - НЕ. За начало само ще спомена каква одисея е да си запишеш час и после да го спазят, дотук спирам, но има още . Дидо: докато работеше при Омбре, много доволен, когато почна сам, два пъти съм ходил- нищо не свърши, само си хвърлих парите на вятъра. Ако те интересува конкретно за последните двама какви са проблемите, ще ти ги кажа на лични. И въпреки, че знам , че има двете гледни точки, съм сигурен в правотата си! П.С. Ако някой знае човек , фен който има софтуера и компютъра за обучението, т.е. Непрофесионалист, съм съгласен да се чуем и да обсъдим възможностите. Карай я в Бултрако, хората са минали обучение и знаят какво и как се прави. Аз съм правил тази процедура при тях, преди повече от 45к и нямам забележки. Нищо няма да ти ремонтират и обслужват, това е работа с лаптоп, дори предния капак няма да ти отворят, че да се притесняваш от нещо. А ако се появи някакъв проблем след обучението, има голяма вероятност да поемат отговорност, за разлика от някой друг. Впрочем аз също съм правил обслужване при тях и не съм останал с впечатлението да работят мърляво, каквато им я оставих, такава си я взех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове