Joreto1405 9 #1 Публикувано 26 Май, 2020 Здравейте, може ли да ми препоръчате сервиз в София за смяна на носач, тампони 8 рециклиране на рейкаа, защото в Бултрако не познават парите май. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pspa 21 #2 Отговорено 26 Май, 2020 Слави (Мотобокс) в Овча Купел: Доста неща ми смениха по окачването и ходовата част на джазката, цените са разумни, доволен съм, но със записването може да е малко зор, защото обикновено слотовете са запълнени със седмици напред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #3 Отговорено 26 Май, 2020 Прочети раздела със сервизите и обърни внимание на датите на постовете. Някои не са много актуални вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #4 Отговорено 27 Май, 2020 Слави в Овча Купел е отличен избор. Но се приготви да отидеш на място, за да си запазиш час. И от личен опит, най-рано след 2 седмици ще те приемат. Юбико в Горубляне е другия вариант, също съм доволен от тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове