Ice 6 2 #1 Публикувано 12 Май, 2020 (Редактирано) Здравейте колеги. Имам следния проблем със CR-V 2004 - от 2 дни, откакто стана топло мигачите не ми работят. Сутрин и вечер, когато е по-хладно работят, но стане ли топло и когато колата се нагрее, престават да работят. Аварийките работят без проблем. Имал ли е някой подобен проблем? Редактирано 12 Май, 2020 от Ice 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #2 Отговорено 12 Май, 2020 Много шантаво. Звучи като реле: http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group15g.htm#175248 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ice 6 2 #3 Отговорено 12 Май, 2020 (Редактирано) Четвъртък ще я карам на сервиз - дано да раберем откъде идва. Най-вероятно е от релетата... Редактирано 12 Май, 2020 от dindin Предходно мнение не се цитира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ice 6 2 #4 Отговорено 14 Май, 2020 Колеги, беше релето:) Моля да закриете темата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 130 #5 Отговорено 15 Май, 2020 (Редактирано) Колега лесно ли махнахте релето. Аз един път се мъчих да извадя релето за стартера, е няма просто сякаш се беше заварило за сокета, така и не успях да го махна. С клещи за релета ли го вадихте? Редактирано 16 Май, 2020 от dindin Предходно мнение не се цитира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ice 6 2 #6 Отговорено 26 Май, 2020 Здравей колега. В сервиза го направиха и не знам дали е било лесно. Сложиха ми от Honda HRV и дори сега звука от мигачите е по - мек:) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове