ДичоЗлатев 4 #1 Публикувано 11 Май, 2020 Здравейте колеги имам следния проблем със акорд 8генерация! Заден ляв прозорец при пускане на автоматично вдигане се качва до горе и автоматично слиза на доло около 10сънтиметра!въпроса ми е как се убочаваха прозорците? Благодаря предварително хубав ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 11 Май, 2020 Колега пробвай с това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1236 #3 Отговорено 11 Май, 2020 (Редактирано) Преди 3 часа, ДичоЗлатев написа: Здравейте колеги имам следния проблем със акорд 8генерация! Заден ляв прозорец при пускане на автоматично вдигане се качва до горе и автоматично слиза на доло около 10сънтиметра!въпроса ми е как се убочаваха прозорците? Благодаря предварително хубав ден! Свали го до долу,после го качваш до горе като при последната степен когато хлопне на пълно задържаш около 3/4сек.Това е. Редактирано 11 Май, 2020 от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДичоЗлатев 4 #4 Отговорено 13 Май, 2020 На 11.05.2020 г. at 21:23, Митко Йотов написа: Свали го до долу,после го качваш до горе като при последната степен когато хлопне на пълно задържаш около 3/4сек.Това е. Колега той се качва до горе но автоматично си слиза 10 сънтиметра на доло! На 11.05.2020 г. at 21:23, Митко Йотов написа: Свали го до долу,после го качваш до горе като при последната степен когато хлопне на пълно задържаш около 3/4сек.Това е. На 11.05.2020 г. at 20:38, Ivan_Ch написа: Колега пробвай с това. И това пробвах 3 дена подред не става за моята кола! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове