ddpa76 2 #1 Публикувано 10 Април, 2020 Смених помпата за измиване на фарове всичко бачка. след като сглобих всичко забелязах да тече течност от пръкалките /капе/ гледах схемата не видях да има клапан който да спира водата Казанчето е на по високо и следователно нещо трябва да спира. Водата да не изтича когато сме паркирали автомобила някой да дава идей какво да търся?!???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #2 Отговорено 10 Април, 2020 Трябва да има някъде по маркучите или в самата пръскалка,на повечето са спрени,точно поради този проблем. При мен също са спрени и не ми трябват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ddpa76 2 #3 Отговорено 12 Април, 2020 РЕШЕН ПРОБЛЕМА свалена е бронята там се намира клапан разглобен почистен обърната е гумичката и сглобен клапана с лепило и ОК 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 629 #4 Отговорено 13 Април, 2020 Преди 17 часа, ddpa76 написа: РЕШЕН ПРОБЛЕМА свалена е бронята там се намира клапан разглобен почистен обърната е гумичката и сглобен клапана с лепило и ОК Би ли споделил как го разглоби този клапан, че имам един течащ в багажника. Аз за сега съм решил проблема чрез затапване (както повечето колеги) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ddpa76 2 #5 Отговорено 15 Април, 2020 след като го разкачих от маркучите с един малък макетен нож в горната част /капачка/на три четери места има нещо като зъб ги прерязах и леко с отверка се отваря. вътре пружина и една червена гумичка колкото 5 ст но по тънка,почистих обърната и затворен клапана като го залепих с лепило секундно. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitrone 0 #6 Отговорено 16 Април, 2020 A помпичка от къде купи,че и аз си търся. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ddpa76 2 #7 Отговорено 16 Април, 2020 втора употреба я свалих от една хонда морга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 17 Април, 2020 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове