Mboevv 0 #1 Публикувано 27 Март, 2020 Здравейте! Автомобила е CR-V 3 gen. 2007г. 2.0 150к.с 4х4 С какъв OBD скенер да я сканирам за грешки понеже имам два с който съм се свързал с 300 зора по веднъж и то с голямо чакане. Двата ми модела ще кача със снимка да ги видите и двете са ver.1.5. С какви програми се вписвате? Аз използвам Tourq Pro, Car Scanner и Motto data OBD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 479 #2 Отговорено 27 Март, 2020 (Редактирано) Torque си е ОК за грешки попринцип. Аз ползвам това за живи данни и запис, но също поддържа и грешки. Допада ми повече. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pnn.obdcardoctor Иначе синия ако наистина е версия 1.5 си е ок. Ползвал съм такъв. Редактирано 27 Март, 2020 от Bizzito 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mboevv 0 #3 Отговорено 27 Март, 2020 А как се разбира дали е истинско v1.5? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 479 #4 Отговорено 27 Март, 2020 Еми синьото щом пише, че е 2.1 и 1.5 най-вероятно е 2.1. Паднаха им продажбите заради проблеми и китайците почнаха да пишат каквото им падне само да продават. Второто повече изглежда да е 1.5 ама и то е ментак. По мак адреса може да се разбере дали е читаво или е боклук. Ако мака е АА-BB-00-00-00-11 или нещо подобно е боклук. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mboevv 0 #5 Отговорено 27 Март, 2020 Някакви препоръки от къде да си поръчам по качествен Elm и линк евентуално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 479 #6 Отговорено 27 Март, 2020 След малко четене установих, че това е най-оптималния вариант цена-качество. Има и по-скъпи ама за любители мисля, че това е предостатъчно. https://www.aliexpress.com/item/4000015826288.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dhjeW4K В интерес на истината преди това бях купил едно евтино версия 2.1 и аз така имах проблеми със свързването и го разкарах. Но пък с него изчистихме грешкитре на един газов акорд. Общо взето при най-евтините варианти е въпрос на късмет, над 10 долара всичко бачка без проблеми. Ти имаш ли ги тия двете или се чудиш кое да вземеш? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #7 Отговорено 27 Март, 2020 Вземете си просто някой елм от български продавач в ОЛХ. Ще дадете 15лв, но ще го тествате преди да платите и ще знаете какво купувате. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mboevv 0 #8 Отговорено 27 Март, 2020 И двете ги имам.... Даже сега ще пусна снимки на синьото в OBD identifire. Черното повече неща светят в червено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mboevv 0 #9 Отговорено 27 Март, 2020 Мнение за таи диагностика... #Aliexpress BGN 30.48 43%OFF | Launch X431 Creader 319 CR3001 Full OBD2 OBDII Code Reader Scan Tools OBD 2 CR319 Car Diagnostic tool PK AD310 ELM327 Scanner https://a.aliexpress.com/_dZeGrMS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 479 #10 Отговорено 27 Март, 2020 Ами ползвай си го тогава за кво ти е друго? Тая диагностика според мене няма да покаже много повече от елма. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #11 Отговорено 5 Април, 2020 Колеги, преди 2 дни си поръчах за моя сервиз професионална диагностика и кодиране която струва 700лв. Тези букси ELM са само да ти види грешката и то няма гаранция , че ще успее да го прочете. С тази диагностика вече ще може да добавям ключове в паметта, да пускам регенерации, да кодирам разни опции на автомобила, да извършвам тестове и настройки. Ако някой има нужда от София - може да помогна, като може да ми пише на лично. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове