Ice 6 2 #1 Публикувано 25 Март, 2020 Здравейте колеги. Не ми светва чека при даване на контакт. Имам колата от около месец, но чак сега забелязах. Помислих, че може би е изгоряла крушката, но се оказа, че чека няма отделна лампа. Възможно ли е колата CR-V 2004 да няма чек, при положение, че ясно се вижда на дисплея на километража, че има такъв знак? Възможно ли е джамбазите да могат да изключват чека? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1556 #2 Отговорено 25 Март, 2020 (Редактирано) Имаш отделна лапма ,няма я крушката в нея,да най вероятна са я свалили джамбазите. Дано грешката заради която е светнала да не ти струва много пари. Слагаш крушката намираш читав софт да я прочетеш и действаш. Редактирано 25 Март, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ice 6 2 #3 Отговорено 25 Март, 2020 Здравей. Грешката е P0325 Knock Sensor 1 Sircuit Malfunction (Bank 1 or Single Sensor) Прочетх, че тази грешка може да означава много неща. Относно крушката, наистина не мога да намеря такава, а и днес смених всички крушки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 25 Март, 2020 Я как пак познах бре що съм задобрел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ice 6 2 #5 Отговорено 25 Март, 2020 Какво позна Ванка😀 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 25 Март, 2020 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ice 6 2 #7 Отговорено 25 Март, 2020 Моля да изтриете тази тема, защото се дублира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове