Rafaelo 1 #1 Публикувано 13 Март, 2020 Здравейте колеги ! Отново проблем. Отскоро ми се появи един скърцащ звук откъм пистовия ремък. Свалих ремъка и този звук изчезна, но ми направи впечатление, че демпферна та шайба бие. Това признак ли е че си заминава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m_ad 10 #2 Отговорено 13 Март, 2020 Провери в Бултрако. Ако колата ти е включена в сервизната програма за подмяна на предните въздушни възглавници, много е вероятно и шайбата да ти сменят. Моята бе включена в този списък и сервизно подменена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rafaelo 1 #3 Отговорено 13 Март, 2020 Ок. Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #4 Отговорено 7 Април, 2020 (Редактирано) На 13.03.2020 г. at 18:25, m_ad написа: Провери в Бултрако. Ако колата ти е включена в сервизната програма за подмяна на предните въздушни възглавници, много е вероятно и шайбата да ти сменят. Моята бе включена в този списък и сервизно подменена. Кога ти я подмениха гаранционно? Дай малко инфо, че точно щях да поръчвам една такава шайба и да я подменя на моето CR-V. Редактирано 7 Април, 2020 от sttekata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m_ad 10 #5 Отговорено 7 Април, 2020 Миналата година, в началото. Запазих си час за смяната на въздушните възглавници, но в програмата им излезе, че при дефектирала шайба и тя подлежи на гаранционна смяна. Беше си за смяна, като я видях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 497 #6 Отговорено 7 Април, 2020 Аз също правих еърбеците юни месец миналата година, но нищо не казаха за демпферната шайба. След това се наложи август да я сменя. Ако знаех щях да питам първо в хонда ама... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m_ad 10 #7 Отговорено 8 Април, 2020 В интерес на истината, за което действително им благодаря на момчетата от Ботевградско, първо от шайбата започнаха. И с мое съгласие, срещу заплащане вече, приключиха с инсталиране на новия софтуер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #8 Отговорено 8 Април, 2020 Днес ми върнаха инфо от Бултрако - моята кола не подлежи на други сервизни кампании. Минала е всичко! Поръчах си демферната шайба за 250лв. До 10 дни ще пристигне и ще я сменя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rafaelo 1 #9 Отговорено 8 Април, 2020 Колеги и моята кола не подлежи на сервизни акции. Шайбата ми беше в окаяно състояние. Закупих си 2ра ръка за 80 лв. в идеално състояние и сега всичко е ОК. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове