Pavel_Pavlov 1029 #1 Публикувано 20 Януари, 2020 Имам останала неотваряна 1 туба Petro Canada Supreme Synthetic, която най-вероятно няма да ползвам и само заема място вкъщи. Купувано от общите поръчки: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Цена 5лв Предаване в София, района на жк Младост или Хиподрума (около Гешов и Борис в някакъв радиус) през делниците, в работно време. За връзка – лично или на тел O896 73 I2 I4 – телефона има и Вайбър и Уатсап. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jungles 78 #2 Отговорено 20 Януари, 2020 Колега в кой район на Младост ?! Аз съм на Ляпчев ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #3 Отговорено 20 Януари, 2020 Още ли е налични маслото мога да го взема от хиподрума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #4 Отговорено 20 Януари, 2020 Налично е, никой не ми е писал досега освен вас двамата. Приоритизирам по ред на постовете Младост 4 – извън работно време или уикендите (ако съм в София, само трябва да се чуем предварително). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jungles 78 #5 Отговорено 20 Януари, 2020 Нека колегата да го вземе , по принцин не съм на зор И в случая мисля ,че размяната между вас ще е по убодна Ако той се откаже ще го взема 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #6 Отговорено 20 Януари, 2020 52 minutes ago, Ioan said: Още ли е налични маслото мога да го взема от хиподрума Ок, @loan, ще чакам да се свържеш с мен, да се видим. От утре мога да взема маслото с мен в Хиподрума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #7 Отговорено 20 Януари, 2020 Благодаря на колегата че ми го отстъпи. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #8 Отговорено 22 Януари, 2020 За ключ. Колегата loan си взе маслото преди малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове