toniam 52 #1 Публикувано 6 Януари, 2020 Здравейте колеги,онзи ден купих Honda Accord 2.4бензин2009 г.и като направя едно кръгче и вляза в гаража и угася колата отпред вляво(като си отпред с лице към колата) се чува едно бълбукане,като на вода,която минава през тръби, под колекторите вляво.Въпросът ми е някой чувал ли е на неговата подобно нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mstavrev 37 #2 Отговорено 6 Януари, 2020 Здрасти, от както я имам (5+ години) е същия звук. Като на вряща/пържеща се течност в/у гореща ламарина.Нямам представа точно от какво е, по всяка вероятност от охлаждащата система или климатика.ПоздравиМаринSent from my SM-G965F using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #3 Отговорено 6 Януари, 2020 Благодаря, колега-леко се бях притеснил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chus 13 #4 Отговорено 6 Януари, 2020 И мойта е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #5 Отговорено 7 Януари, 2020 Бълбукане в охлаждащата система това не е добре. Тя не случайно се обезвъздушава. Трябва да е от нещо друго. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Angelov_88 33 #6 Отговорено 7 Януари, 2020 При мен го няма това бълбукане на 8та, попринцип не мисля че трябва да го има. На предния ми Акорд 6 имах такъв проблем, след мяна на антифриз, капачка на радиатор, обезвъздушаване проблемът изчезна, не знам дали тук е от същото. Климатика няма как да бълбука, поне аз не се сещам, как може да се стигне до бълбукане от него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Angelov_88 33 #7 Отговорено 7 Януари, 2020 Имаше някъде тема от Markoni мился за обезвъздушаването на охладителната система, може би може да пробваш по този начин 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #8 Отговорено 7 Януари, 2020 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #9 Отговорено 9 Януари, 2020 (Редактирано) Ето я темата Системата се самообезвъздушава така че проверете капачката или я сменете хубава е към 20тина лв ОЕМ по-скъпо. Редактирано 9 Януари, 2020 от CARPERA 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #10 Отговорено 9 Януари, 2020 Благодаря, колега CARPERA! Четох я тази тема-вече не го прави-може би защото не беше карана няколко месеца,но сега я яхам здраво всеки ден и е ок. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове