Тъмнозелен самурай G86-P 322 #1 Публикувано 19 Декември, 2019 (Редактирано) Здравейте, Някой има ли опит с тези два размера на Акорд 6? Оригиналът е първият. Ако се вземе втория размер става с около сантиметър по-висока колата. Ако някой е имал възможност да сравни експлоатацията на давата размера, моля да сподели впечатления. Редактирано 19 Декември, 2019 от Accord 1,8i LS 2001 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2 Отговорено 19 Декември, 2019 Същото нещо се обсъждаше и миналата седмица. Темата е точно под твоята. Аз не сложих втория размер, въпреки че са доста по-евтини, и си карах със зададения от производителя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #3 Отговорено 19 Декември, 2019 20 minutes ago, Knoxville said: Същото нещо се обсъждаше и миналата седмица. Темата е точно под твоята. Аз не сложих втория размер, въпреки че са доста по-евтини, и си карах със зададения от производителя. Благодаря, Не бях поглденал, да най-добре е оригиналът, там има и споделен опит за промените. Просто 65 има доста по-голям избор затова питах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #4 Отговорено 19 Декември, 2019 Аз обратното сложих по високите и бях доволен. Няколко години карах отпред с оригиналния размер, отзад с по високия и най ми допадна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #5 Отговорено 19 Декември, 2019 Just now, vespa said: Аз обратното сложих по високите и бях доволен. Няколко години карах отпред с оригиналния размер, отзад с по високия и най ми допадна. а този сантиметър горе-долу разлика отзад усеща ли се субективно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #6 Отговорено 19 Декември, 2019 Много по меко вози, за мен беше по добра. При различни размери отпред и отзад може да имаш проблеми с абс_а. Моя така или иначе последните години беше развален и нямам представа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #7 Отговорено 19 Декември, 2019 (Редактирано) . Редактирано 19 Декември, 2019 от Accord 1,8i LS 2001 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #8 Отговорено 19 Декември, 2019 (Редактирано) 2 hours ago, vespa said: Много по меко вози, за мен беше по добра. При различни размери отпред и отзад може да имаш проблеми с абс_а. Моя така или иначе последните години беше развален и нямам представа. Това да, би следвало и да е по-комфортна возията и явно е така. А по отношение на стабилността, в завоите и при по-голяма скорост има ли осезаема промяна? При четири еднакви 65-ки АБС-ът прави ли някакви проблеми? Редактирано 19 Декември, 2019 от Accord 1,8i LS 2001 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #9 Отговорено 19 Декември, 2019 При четири еднакви няма проблем с абс_а. Колата е също достатъчно стабилна, този размер е заводския на Акорд 6 купе. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #10 Отговорено 19 Декември, 2019 1 hour ago, vespa said: При четири еднакви няма проблем с абс_а. Колата е също достатъчно стабилна, този размер е заводския на Акорд 6 купе. Благодаря много за споделената информация! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове