presian 0 #1 Публикувано 6 Май, 2007 Аз си мисля, че всичко трябва да е на 00000000000000000000000 и мин. абе на ограничителя и т.н. схващаш логиката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 6 Май, 2007 стрелката на бензина трябва да си остава там където е била. на температурата трябва да падне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1674 #3 Отговорено 7 Май, 2007 (Редактирано) Стрелката на бензина остава на мястото където е била, а на температурата пада до долу (така е при мен) Редактирано 7 Май, 2007 от emod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIGIGI 0 #4 Отговорено 7 Май, 2007 Стрелката на бензина остава на мястото където е била, а на температурата пада до долу (така е при мен)И при мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Гуджан 0 #5 Отговорено 7 Май, 2007 Стрелката на бензина остава на мястото където е била, а на температурата пада до долу (така е при мен)Така е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 7 Май, 2007 (Редактирано) просто стрелката остава в положението в което е била като си загасил колата. дори да откачиш таблото или акумолатора стрелката си остава на място. В момента в който дадеш контакт стрелката почва да си се ъпдейтва, но бавно Редактирано 7 Май, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове