Jump to content

presian

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно presian

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Тая кола кара ли се по улиците, направо няма толкова запазени джанти!
  2. Абе а някакви по детайлни снимки на победителя дали се намират на някого?
  3. Ами аз понеже се оглеждам за кола тот известно време ще ти кажа, че и аз се се спрях на тези коли но и на сивик 4 и 6 генерация. Като не толкова зарибен по марката Хонда мога да ти препоръчам и Фиат Купе което е доста подобно на ГТВ-то но държи леко по ниски цени, а и имам преки впечатления от него. Един приятел си взе наскоро, мноо е довоолен, разхода му е 11-12/100 градско но той е с 1.8 16В/136к.с., и върви доста прилично. Най - приятната изненада за мен беше когато на задната седалка се събрахме 3-ма човека, като аз съм 190/85 а шофьора е 197/90 и на другата предна седалка има6е един червей 204/70 и втая ситуация трябва да ти кажа че бяхме попритеснени но в никакъв случай не с бяхме сгучкали мноо. Колкото до возията поне този екземпляр вози доста по меко от Алфата 145/1.4 16В/104к.с. на един друг приятел, което мен лично мноо ме учуди. Колкото до БМВ за хора на задната седалка можеш почти да забравиш особено с по дълги крайници и по голям номер обувки. Иначе мен все още тоя модел ми харесва но и той няма да ти харчи нкак малко, здрава кола е, но счупи ли се нещо просто се хващаш за палците, един приятел караше 320и и мноо по магистралите караше постоянно спукани фарове, брони и такива, за кви цени ми говореше бедна ти е фантазията. За прелюда нямам наблюдения мноо ми харесва но нищо конкретно.
  4. Победи една Софийска хонда сивик мноо здраво "наоткана" с плейстейшън 2 интегриран в колата и въобще мноо ненормална работа е тая кола.
  5. Мен пък ми е мноо интересно като ходиш с градски транспорт от младост 4 до летището в София и за разтояние от 8км. трябва да смениш 3 автобуса дали ще си на същото мнение. Газта сие далавера, а за мойте проблеми си има решение и аз съм го измислил. Не мисля, че изказвания от рода една кола трябва да се движи на горивото за което е предвидена са много валидни в българската реалност. Твой си е проблема бензиностанцията да ти издълбава джобовете повече от колкото на комшията дето си е сложил газчица която е на половин цена. Това за мен е твърдоглавие и разхищение нищо повече, а за проблеми с обикновенни газови уредби ми звучи като проблем с водопровод.
  6. Няма такова тъпо същество. Абе това е в българия нали? Леле ако е така направо няма да излизам от нас вече.
  7. Щом са ти пастмасови колекторите не е мноо хубаво да се хвърляш на обикновенна газова, че съм гледал снимки на цъфнали колектори, мноо яко изглеждат ама да не са на твойта кола. На мойто цитро са пластмасови и се фърлих на газов инжекцион, но не съм доволен и силно афектиран.
  8. Че и приятелите, имат нужди бе кво трябват ми пари 6то да не се сборя с някой приятел поне няма да ме е бил някой сульо
  9. Аз си мисля, че всичко трябва да е на 00000000000000000000000 и мин. абе на ограничителя и т.н. схващаш логиката
  10. Абе тая хонда е от младост, на тъмно да я видите като космически кораб е всичко свети по нея мноо смех.
  11. Абе как да не е по евтино на газ. Че тя каквато и кола да е трябва да дава разход от рода на 20л./100км. газ за да достигне стойностите на разходите ти за бензин в град с движение като в София. Много малко са колите на бензин които могат да дократ под 10 л./100км. бензин в София. Така че който е против газта трябва или да е мноо твърдоглав или да има мноо парички в джобчетата (лично мнение). А колкото до разхода, на мойто Цитро 2.0 на безин му правя 12 на газ 13 и с ръчка и без ръчка все толко ми дава аз може би просто не мога да карам като хората баща ми го сваля до 10 бензин ама той кара като пенсионер, не мисля че на газ трябва да ти толкова голяма амплитудата на разхода по скоро има нещо по самата газова система или по смата колица. Относно спора за фабричните газови, съм чувал от приятел чийто баща работеше в Япония, че точно на базата на сивик има разработки с два резервоара вградени в карусерията на колата единия от които е за бенз а другия за газ и се продавали свободно в смисъл били пуснати в производство. Точно той ми обесняваше и как при тях имало някакъв допълнителен компютърен модул който контролирал двете системи. До колко е вярно не знам това ми каза френда.
  12. Не знам за хонда ама на мойто цитро от 1.5 година съм с чистачки за 3лв. комплекта от ХИТ и чистят перфектно, всичке ти ми приятели си взеха такива и са супер доволни, верно няма хонди ама голф, алфа, волво, нисан, сеат. Не мисля че като изсереш 20-30 лева за чистачки ще чистят по добре по добре пробвай с други рамена ако има от къде да свалиш за проба. Тея глупости за скъпите чистачки, е равностойна на синьо светещите пръскалки с по - голям дебит направо не можеш им смогна с течността.
  13. Добре де сега в крайна сметка на хонда имали такава опастност или само за роувър се отнася. Тъкмо се успокоих и пак нещо ми развали идилията.
  14. Добре ако се спра на 6-та генерация и направя компромис с малка газова бутилка, излиза на яве нов въпрос. Някъде по темите срещнах изказване, че имало 6-та генерация с пластмасови колектори (това наказание на автомобилостроителите), това вярно ли е и ако е така дали някой знае кои са тези модификации за да ги избегна при евентуална покупка.
×
×
  • Създай нов...