Ivan B 119 #1 Публикувано 12 Декември, 2019 (Редактирано) Имам един дразнещ проблем, със скоростния лост. Първа и втора скорост, влизат по-трудно и усещам, че причината е, че лостът прави прекалено голям ход към мен, т.е. трябва да върна малко вдясно, за да влезе лесно. Предполагам, че има някакъв износен детайл. Кой е този детайл и мога ли да оправя този проблем? Редактирано 12 Декември, 2019 от Ivan B правописна грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1543 #2 Отговорено 12 Декември, 2019 Маслото в скоростната кутия сменяно ли е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #3 Отговорено 12 Декември, 2019 Да, сменено е с оригинално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 12 Декември, 2019 Кога се появи проблема, свързваш ли го с нещо, смяна на съединителя например. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1543 #5 Отговорено 12 Декември, 2019 Тук може да не е точно но хората са видели подобряване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #6 Отговорено 12 Декември, 2019 Проблемът е, откакто купих колата, но сега започнах да му обръщам внимание. Съединителя ми е нов, масла и течности също. Не го свързвам със някаква смяна. Мисля, че има някаква втулка износена, но не мога да съм сигурен. На старата кола гледах,че беше лесно, полиамидните елементи покрай лоста,който бая се бяха износили с годините. Не знам, как е при тази кола. Има ли нещо за износване покрай лоста, да го сменям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове