Стилиян Рупов 1 #1 Публикувано 23 Ноември, 2019 Здравейте. Някой смемявал ли е автомат с ръчни скорости. Вчера, при тръгване по един наклон, май стана нещо с автоматика и май ще трябва да го сменявам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 121 #2 Отговорено 23 Ноември, 2019 Дупница ти е наблизо колега.Там може би ще получиш най адекватно решение на проблема. 😊 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стилиян Рупов 1 #3 Отговорено 27 Ноември, 2019 Благодаря колега. Доколкото манрах инфо ще трябва да търся ръчни скорости, педали, кардан, маховин, помпи, атартер, полуоски и после смяна. Но мямам избор. Просто изтеглих късата клечка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
briareos 2 #4 Отговорено 1 Декември, 2019 Защо ремонтът на автомата не е на дневен ред? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стилиян Рупов 1 #5 Отговорено 1 Декември, 2019 За ремонта колега, ми казаха,че ще излезе от 1200 лв нагоре и без гаранция. Вече намерих почти всичко от ръчната кутия и само трябва да ми я сменят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
briareos 2 #6 Отговорено 7 Декември, 2019 Е то колко излиза тази смяна с целия набор изброени части и поставянето им? Иначе ако продаваш старата кутия може и да я взема, все се надявам да ми остане време да разглобя един автомат и да го видя толкова ли е сложен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стилиян Рупов 1 #7 Отговорено 7 Декември, 2019 Добре колега. Ще пиша като направя смяната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стилиян Рупов 1 #8 Отговорено 7 Януари, 2020 Здрасти колега и за много години. Можеш ли да ме насочиш къде да ремомтирам автомата. Май си прав за ремонт на автомата. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове