didomucy 73 #1 Публикувано 16 Ноември, 2019 Здравейте съфорумници, някой от вас сменял ли е четки на стартер(бендикс)? Става въпрос за 2.4.L не мога да открия парт номер или производител? От известно време насам залепва и при повторно стартиране пали, и се налага да се подменят. Благодаря за вниманието. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #2 Отговорено 17 Ноември, 2019 На моята съм сменял.. ама е 2ка мотор.. Предполагам стартера е еднакъв. Обаче никакви парт номера не съм записвал.. Просто ги свалихме и отидохме в първия магазин. Цялата работа 8лв. ми излезна.. 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #3 Отговорено 17 Ноември, 2019 (Редактирано) Търсиш фирма или човек който се занимава с стартери свалят го обслужват го и всичко е ок.В зависимост от сменените части е от 30 до 60лв. Но ОЕМ има и това за моя модел. Пробвай тук по VIN да намериш твоите по ОЕМ номер може да намериш заместители. https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda Редактирано 17 Ноември, 2019 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове