PenchoV 0 #1 Публикувано 15 Ноември, 2019 Здравейте. Имам Хонда ЦРВ 12.1999 г. Предната броня е с отвори за халогени, но такива нямам. Някой може ли да даде информация за това, дали тази броня е взаимнозаменяема с тази без отвори за халогени. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nupi 79 #2 Отговорено 15 Ноември, 2019 Да, еднакви са! Защо не си лепнеш едни фарчета за мъгла. Аз ги ползвам и са ОК. Оригиналните са и доста добре осветяват в близост до колата, първите 5-6 метра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1506 #3 Отговорено 15 Ноември, 2019 Интересно хората търсят с халогени бронята първо по-красива и халогените вършат много добра работа,а ти не я искаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #4 Отговорено 20 Ноември, 2019 Някой си беше слагал броня с халогени и помня ,че нещо беше правил за да пасне-трябва да се потърси темата назад във форума. Иначе и на мен повече ми харесват броните без халогени и боя,защото изглеждат по-джипово.....🚙 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове