MilenG 35 #1 Публикувано 17 Октомври, 2019 Здравейте, Някой знае ли дали Хонда Акорд 8 има екстрата да ти сигнализира като имаш изгоряла крушка от габарит или стоп светлините? Не намерих споменато нещо подобно в книжката за колата, но може и да съм го пропуснал. Засега нищо не ми е горяло, иначе нямаше да ми се налага да питам Преди това имах Фиат Мареа 97 година и го имаше като екстра. Доста удобно, светкаше даже като изгори крушка за осветяване на номера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mstavrev 37 #2 Отговорено 17 Октомври, 2019 Здрасти, С колата от подписа съм. Горяла ми е два пъти предна габаритна крушка - по веднъж от дяво и дясно. Никаква индикация нямаше в тези случаи. Не зная как е при стоп светлините, мигачите и/или фаровете/халогените, за сега да чукна на дърво не се е налагала смяна. Поздрави Марин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenG 35 #3 Отговорено 17 Октомври, 2019 Явно няма. Като се замисля в книжката пишеше редовно да си преглеждаш светлините, едва ли щеше да го пише ако имаше система за следене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boev 4 #4 Отговорено 17 Октомври, 2019 Здравей, Преди 2 дни сменях изгорял габарит - сигнализацията беше колега в офиса 😁 Преди около година бях забравил да закача мигача след като бях свалял левия фар - при подаване на мигач честотата на цъкане на таблото се увеличи и така видях проблема. Със стоповете още не съм имал разправии. Колата е 2.0 Elegance Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #5 Отговорено 17 Октомври, 2019 Това, че няма индикация има и своята добра страна - с изключение на мигачите, можеш да подмениш всички останали лампи с LED-такива, а ако са по-качествени - забравяш за случая. То и на мигачите става де, ама или с ония измислените товарни резистори, или евентуално по начина, по който съм го излекувал на Акорд 7 Ако има нещо, което ми харесва в тоя модел - то е точно това - че няма индикация за изгорели лампички и замяната с LED-лампи е добра алтернатива, особено ако се търси дълготрайност на труднодостъпните места. като изключим стоп-светлините, всички останали могат да се проверят за по-малко от минута с една обиколка на колата. Обаче сигурно 50 % от колите по улиците имат най-малко по една неработеща светлина - дали габарит, дали фар, дали мигач, а светлините на номера изобщо не ги включвам, там положението е сигурно 9 от всеки 10 коли имат поне една неработеща светлина на номера. Тия пък, дето не им светят една или две къси и карат направо на дълги - въобще да не коментираме, пълни дебили. Толкова ли е трудно да си поддържат колите в изправност поне за най-елементарните неща? Извинете за отклонението, моля! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inzomnya 2 #6 Отговорено 18 Октомври, 2019 Потвърждавам, че може би няма индикация за изгоряла крушка. На мен ми изгоряха крушките на светлините на номера и ги хванаха на ГТП. Да не говорим, че ми ги записаха в протокола като неизправност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове