diezz 130 #1 Публикувано 6 Октомври, 2019 Здравейте, не можах да намеря отговор във форума за това пускам тема, бихте ли ме посъветвали с каква грес да си смажа шибидаха. Работи нормално, няма проблеми, но мисля че е хубаво профилактично да го правя. Преди да започна да го смазвам предполагам е хубаво с обезмаслител да изчистя старата грес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 789 #2 Отговорено 6 Октомври, 2019 (Редактирано) Доколкото ми е известно за шибедах се ползва бяла грес. Само имай предвид, че с тази грес се смазва само механизма, за гумените уплътнения се ползва силиконова, които е задължително да третираш редовно, за да не изгорят от слънцето! Редактирано 6 Октомври, 2019 от Rakeem 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 130 #3 Отговорено 6 Октомври, 2019 Благодаря за инфото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #4 Отговорено 6 Октомври, 2019 Бялата смазка е тази която използва Хонда. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове