Валката 0 #1 Публикувано 18 Септември, 2019 Здравейте наскоро ми светна Srsа на таблото и търся къде правят диагностика за Цр-вта от 98-99 модели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 23 Септември, 2019 (Редактирано) Ако няма такъв сервиз в твоя град отиди в някой по-голям град. тази тема може да ти помогне твоите букси Редактирано 23 Септември, 2019 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #3 Отговорено 28 Септември, 2019 Ето колега 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кокото 0 #4 Отговорено 3 Ноември, 2019 Свети ми АБС + Ръчната, проверих нивото на спир.течност-ОК. Имат ли връзка и ако ДА, защо !? Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #5 Отговорено 3 Ноември, 2019 АБС често някой датчик си заминава ,отиди на диагностика да открият кой. Втора употреба30- 50лв и всичко е ок. До къде е нивото долей ако може още малко.Ако е вътре казанчето течноста е по различна от цвета и бистротата на олио значи си за смянато и. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #6 Отговорено 3 Ноември, 2019 (Редактирано) Carpera, пак даваш една единствена причина за светещ ABS, със отстраняването на която всичко ще е ОК. Другите са - спукан пръстен за ABS на карето, същият пълен с кал, същият пълен с ръжда, същият счупен т.е. липсващ ... Това само около сензорите на колелата. Остава "помпата" и останалата част от ABS. Редактирано 3 Ноември, 2019 от Krasi-mir 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кокото 0 #7 Отговорено 18 Ноември, 2019 Колеги, много Ви благодаря за отговорите. Спир.течност - ОК, всички пръстени за АБС-а почистени, някой ми спомена лятото, че тези модели дават износване в шлиците на предното окачване. При наличие на хлабини, АБС-а няма ли да реагира при движение под товар и последващо пускане по инерция + спирачка !? Благодаря предварително и лек ден. Николай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #8 Отговорено 18 Ноември, 2019 Последно какво свети,доля ли спирачна течност.Какво е това Ок. Ходи ли някъде на диагностика има двама Дидовци които се занимават с Хонди в Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кокото 0 #9 Отговорено 18 Ноември, 2019 Знам ги Дидовците, при тях ще ходя. Спир.течност е нова и нивото и е нормално. Трябва да се изчистят първо грешките. После ще пиша колега за резултата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #10 Отговорено 19 Ноември, 2019 (Редактирано) Спирам да пиша явно не можеш да ме разбереш и всичко е ок. Спирачнана течност трабва да е малко над MAX,писах ти долей малко за да видиш дали се оправя.Поплавъка които е на капачката ако го преместиш до горе спира ли да свети ,той е един от тези които задействат тази светлина,това ми беше идеята да отхвърлиш че е от него. Ако не е от там друга е причината минаваш на диагностика. Моля те не ми отговаряй с Ок Редактирано 19 Ноември, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кокото 0 #11 Отговорено 11 Декември, 2019 Дубрутрю на всички, някой има ли идея какво е съпротивлението на Датчиците на АБС-а !? Около 20-30 ома !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кокото 0 #12 Отговорено 11 Декември, 2019 На 3.11.2019 г. at 12:23, Krasi-mir написа: Carpera, пак даваш една единствена причина за светещ ABS, със отстраняването на която всичко ще е ОК. Другите са - спукан пръстен за ABS на карето, същият пълен с кал, същият пълен с ръжда, същият счупен т.е. липсващ ... Това само около сензорите на колелата. Остава "помпата" и останалата част от ABS. Краси дава най-точните вероятни причини за светещи сигнални ламби по таблото. Благодаря Ти Много Приятелю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кокото 0 #13 Отговорено 11 Декември, 2019 След отстраняване на причините / грешките ( АБС + ръчната ) на ламбите има ли нужда от Рестарт на Компютъра на Колата !? Преател има същото и ме посъветва да откача Акумулатора за 10-на минути, след което системата влиза в Режим НОРМАЛ това се правело при положение, че има налични остатъчни токове/напрежения по датчиците на АБС-а !? Моля за съвет, благодаря и лек ден ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове